Pret fara TVA:
Proprietatile produsului selectat
Brand Germline

Mix alfalfa,ridiche,fenicul pt germinat eco 150g Germline

Cod:497

Cod Bare: 3465511135158


Mix fitness alfalfa, ridiche, fenicul pt. germinat bio 150g

Bogat in nutrienti, favorizeaza asimilearea mineralelor.

 

Timp de inmuiere: 1 noapte.

Timp de crestere: 5 pana la 6 zile.

 

Un amestec unic care combina toate proprietatile celor trei seminte, bogate in aroma, culoare si nutrienti care favorizeaza asimilearea mineralelor.

Folositi germenii cand au crescut minim 2-3 cm. Se pot consuma ca atare sau adaugati in salate, omlete, paste, chiftelute etc.

Ingrediente: 75% seminte de lucerna (Medicago sativa), 15% seminte de ridichi (Raphanus sativus), 10% seminte de fenicul (Foeniculum vulgaris), provenite din agricultura ecologica.

Germinator recomandat: germinator borcan sau germinator cu etaje, urmand instructiunile furnizate impreuna cu germinatorul.

Este recomandat sa consumati semintele incoltite in stare cat mai proaspata. Daca nu le consumati imediat, pastrati-le doar cateva zile in frigider, de preferat intr-un recipient inchis cu folie alimentara.

Germline este lider european in germinare. Garantia calitatii Germline: 1 singura samanta din 100.000 este moarta, inactiva! In acest fel aveti garantia productivitatii de aproape 100%, lucru pe care putini producatori la nivel mondial pot sa-l ofere.

 

Valori nutritionale/100g:
Energie: 149 kJ / 36 kcal
Grasimi: 1.1g
Fibre: 3.7g
Proteine: 4.5g
Saruri: 0.03g

 

Produs certificat ecologic

Tara de origine a semintelor: Franta, Italia.


150g


Identificator produs