Cum plasez o comanda?

Aceasta este o platforma business-to-business, destinata exclusiv magazinelor specializate, persoane juridice. Daca sunteti persoana fizica, puteti cumpara de pe site-ul nostru de retail www.obio.ro sau din alte magazine ale partenerilor nostri din toata tara.

Daca sunteti deja partenerul nostru, puteti comanda dupa ce va logati in platforma (click pe Login in coltul din dreapta-sus a paginii). Logarea se face cu username-ul si parola primite de la colegii nostri care gestioneaza platforma. Daca sunteti deja partener si nu aveti username si parola, va rugam sa ne contactati pentru a va genera datele de logare.

Daca inca nu sunteti partenerul nostru dar sunteti persoana juridica si doriti sa colaborati cu noi, va rugam folositi formularul de contact pentru a ne transmite cateva informatii despre dvs. Puteti de asemenea sa ne sunati la 0771-064.037 sau 0786-514.700.

Livram produsele noastre in toata tara. Livrarea se face cu Fan Courier sau Cargus, de obicei in 24 de ore de la lansarea comenzii (pentru comenzile plasate pana in ora 13.00). Comenzile mai mari, paletizate se expediaza prin Pallex, tot in 24 de ore.

Plata se face cash la livrare sau la termen conform contractului. Primele doua comenzi se trimit cu plata cash la livrare.

Nu exista comenzi minime.