Despre noi

 

Cine suntem?

Povestea noastra a inceput in anul 2008 cu un mic magazin naturist in Oradea. Afacerea cu produse bio am pornit-o din pasiunea pentru un stil de viata sanatos, dupa ce noi personal ne-am schimbat modul de a fi, de a relationa cu cei din jurul nostru. Si bineinteles, ne-am schimbat si obiceiurile alimentare, intelegand cat de important este sa adoptam o alimentatie sanatoasa, pe cat posibil cu alimente bio, netratate cu pesticide, insecticide, si alte substante chimice de sinteza. Suntem intr-o continua invatare despre ceea ce inseamna un mod de viata sanatos, si incercam sa transmitem acest lucru si clientilor nostri.

Capitalul companiei este 100% romanesc, si sprijinim cat putem si producatorii bio din Romania.

Intr-un timp foarte scurt am reusit rapid sa atragem atentia magazinelor bio din toata tara prin gama noastra de produse si prin modul nostru fairplay de a face afaceri, crezand cu tarie ca etica inca mai poate fi un etalon in business. In prezent colaboram cu majoritatea magazinelor bio si naturiste din Romania.

Furnizorii nostri au capatat rapid incredere in noi, oferindu-ne la unele marci exclusivitate de distributie/import pe teritoriul Romaniei.

In prezent avem in oferta peste 2000 de produse bio, raw, vegane, lunar adaugand noi produse ca urmare a initierii contactelor cu cat mai multi producatori.

Increderea si transparenta sunt atuurile noastre cele mai puternice, fara ele nu am fi reusit intr-un timp foarte scurt sa ajungem destul de departe.

Societatea noastra este certificata ca si distribuitor de produse ecologice de catre Ecoinspect, RO-ECO-008

In prezent furnizam produse bio pentru: magazine bio si naturiste, hoteluri si pensiuni, gradinite particulare, sali de fitness, restaurante, producatori de suplimente alimentare.

Multi dintre furnizorii nostri sprijina micile comunitati, si isi cumpara materia prima din comunitati locale, asociatii familiale si mici producatori. Astfel, mare parte dintre produsele pe care le importam si distribuim se adreseaza exclusiv magazinelor bio/naturiste, sprijinind la randul nostru micile afaceri. Mare parte din produsele noastre nu vor ajunge niciodata intr-un hypermarket sau intr-un lant de magazine international, fiind produse de nisa din resurse limitate. In prezent noi distribuim produsele noastre exclusiv prin magazine bio/naturiste, sustinand astfel in primul rand afacerile locale mici si mijlocii.

Suntem implicati in proiecte sociale, o parte din profitul companiei fiind directionat catre ONG-uri care aduc un plus de valoare comunitatii. Unul dintre ONG-urile noastre de suflet este Asociatiei AMIA Suflet de Copil, care se ocupa de copilasii abandonati in maternitati si nu numai. Daca vreti sa-i sprijiniti si voi, intrati pe www.adopt.ro unde puteti afla detalii despre cum puteti sustine aceasta Asociatie inimoasa.