Dropshipping

Daca aveti un magazin online si sunteti interesat de o colaborare in sistem dropshipping, asteptam sa ne contactati pentru a va pune la dispozitie toate informatiile necesare.

Mai jos puteti regasi o scurta descriere a celor doua sisteme de lucru pe care noi le oferim:


  1.  Sistemul clasic de dropshipping

    In dropshipping-ul clasic, pe scurt, noi ne ocupam de trimiterea comenzilor dvs. direct catre clientii dvs., cu documentele si firma de curierat a dvs.
    Adica:
    -clientul dvs. face o comanda
    -dvs. trimiteti comanda catre noi, insotita de factura fiscala emisa de dvs., si de AWB-ul emis de dvs. la firma de curierat cu care aveti contract (e nevoie sa aveti contract cu o firma de curierat)
    -noi pregatim si impachetam coletul, lipim AWB-ul pe el
    -dvs. trebuie sa notificati firma de curierat sa vina sa ridice coletul de la depozitul nostru (daca lucrati cu Fan Courier si Cargus, acest pas nu mai e necesar deoarece acesti curieri vin zilnic la noi oricum).
    -clientul dvs. primeste comanda si plateste la curier (daca nu a platit online)2
    -dvs. va primiti banii de la firma de curierat
    -noi va emitem o factura la pretul de distributie pentru produsele din comanda, urmand ca dvs. sa achitati prin banca aceasta factura.
    De retinut la aceasta metoda de lucru este ca noi va facturam produsele la preturile de distributie, iar dvs. sunteti liber sa practicati ce adaos comercial doriti, castigul dvs. venind din diferenta dintre pretul de achizitie de la noi si pretul de vanzare de la clientul dvs.

      2. Sistemul de comisionare
           
         Acest sistem este similar cu cel al dropshipping-ului clasic, cu cateva diferente:

         -dvs. trimiteti comanda catre noi
         -comanda va fi procesata de noi cu factura emisa de noi, incasarea se va face de catre noi
         -nu mai aveti nevoie de contract cu firma de curierat, intrucat comanda este trimisa cu firma noastra de curierat
         -dvs. veti primi un anumit procent/comision din comanda, lunar pentru toate comenzile trimise in luna anterioara (comisionul il veti factura dvs. iar noi vom achita factura prin banca)
         Important de stiut la aceasta metoda este ca preturile de vanzare practicate de dvs. trebuie in mod obligatoriu sa fie preturile noastre recomandate de vanzare.


Pentru ambele variante de lucru, va putem pune la dispozitie feed-uri pentru a face importul automat al produselor in magazinul dvs, si pentru sincronizarea imaginilor si preturilor.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati.