Pret fara TVA:




Proprietatile produsului selectat
Brand Obio

Masa de cacao bio 250g Obio

Cod:146

Cod Bare: 6426333000014


Masa de cacao bio 250g Obio 

Masa de cacao se produce prin macinarea boabelor de cacao. In timpul macinarii, grasimea de cacao naturala din boabe se topeste, iar boabele de cacao devin o pasta, numita masa de cacao. Masa de cacao poate deveni treptat solida dupa macinarea la temperatura camerei.

Masa de cacao este materia prima utilizata pentru fabricarea ciocolatei, grasimii de cacao, pudrei de cacao si a tuturor celorlalte produse din ciocolata.

Va puteti bucura de masa de cacao Obio pur si simplu, aceasta fiind ciocolata neindulcita! Pe langa faptul ca poate fi consumata direct, se poate adauga si la micul dejun. Poate fi combinata cu nectar de agave sau alt indulcitor. Poate fi macinata si adaugata in inghetata raw sub forma de fulgi de ciocolata, sau puteti crea o tableta de ciocolata raw.

Ingrediente: 100% masa de cacao*
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:
Energie: 2423Kj/ 588Kcal
Grasimi: 51.6g din care saturate 32.3g
Carbohidrati: 4.7g din care zaharuri <0.1g
Proteine: 14g
Fibre: 24.5g
Sare: 0.006g

Conditii de pastrare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. 

Produs certificat ecologic

Tara de origine: Peru

Gramaj: 250g


Identificator produs