Info:

  Acesta este un magazin en-gross de tipul business-to-business, dedicat exclusiv persoanelor juridice sau PFA care sunt interesate de produsele noastre in scop comercial (revanzare, distributie, catering, etc.). Persoanele fizice interesate de produsele noastre sunt rugate sa acceseze sectiunile Magazine si Magazine online, unde se poate vedea lista cu magazinele care deja comercializeaza produsele noastre.

Newsletter


Ultrastream Silver - filtru pentru alcalinizarea apei

Pret (fara TVA):
Cod de bare:
000337
Marca:
Livrare:
se calculeaza la finalizarea comenzii


Descrierea produsului

Ultrastream - filtru pentru energizarea si alcalinizarea apei

Noul filtru Ulstrastream nu doar reduce pana la 99.9% din contaminantii din apa, dar transforma apa de la robinet dintr-o apa moarta intr-o apa vie, cu un PH peste 8.5 si ORP de pana la -400!

Ultrastream asigura de pana la 10.000 (zece mii!) de ori mai mult hidrogen infuzat decat apa de la robinet sau apa plata normala, si de pana la 3 ori mai mult hidrogen infuzat decat apa ionizata cu ajutorul ionizatoarelor electrice! (click aici pentru documentele care atesta acest lucru)

Materialele de filtrare sunt patentate de compania Alkaway, si sunt toate certificate de NSF (NSF este cea mai inalta certificare pentru apa din USA). De asemenea, pentru ionizarea apei se foloseste in mod exclusiv bilutele O-DOBI. Datorita acestor inovatii, cu ajutorul Ultrastream se poate obtine o apa alcalina, purificata, ionizata, la un pret de pana la zece ori mai mic decat in cazul ionizatoarelor electrice.

puts-in-and-takes-out-4.jpg

Filtrul se schimba odata la 12 luni.

Se monteaza usor, langa chiuveta, nu e nevoie de instalator.

Vizionati videoclipurile de mai jos.

De ce sa alegi Ultrastream?:


Cum se instaleaza Ultrastream:


Testare PH si ORP la Ultrastream:


Fabricat in USA

Garantie: 2 ani

ulytrastream_2.jpg

Iata si cele 8 stagii de filtrare si componentele acestora:

1. KDF-55, reprezinta un mediu patentat de filtrare special destinat eliminarii metalelor grele. Tot acest material reduce si efectele duritatii apei, si ajuta si el la elimina bacteriilor.

2. Carbon catalitic. Acest tip de carbon este ultima descoperire in materie de filtrare prin carbon. Este net superior carbonului activ. Acesta elimina clorul si cloramina, pesticidele, reziduri farmaceutice, etc.

3. Bilutele O-Dobi. Aceste mici bilute sunt create din material ceramic, si au rolul de a infuza apa filtrata cu magneziu si calciu. Nivelul de hidrogen dupa ce apa trece prin Ultrastream este de pana la 3 ori mai mare decat in cazul unui ionizator electric.

4. Cristal Quartz. Acesta reduce duritatea apei si reduce marimea moleculelor de apa (microclusters).

5. Material pentru reducerea fluorului.

6. Filtre de 1 micron pentru eliminarea bacteriilor si a tuturor sedimentelor cu dimensiuni mai mari de 1 micron.

7. Cristale de turmalina. Acestea fac apa mai moale, dandu-i un gust deosebit de placut. Cristalele de turmalina energizeaza apa.

8. Magneti ceramici. Acestia stabilizeaza nivelul PH-ului si nivelul de hidrogen din apa.


Nou si inovativ

UltraStream filtreaza clorul, precum si un numar mare de contaminanti, precum bacterii, pesticide, metale grele, fluor. Sistemul de filtrare si materialele folosite, toate certificate de NSF, fac din Ultrastream unul dintre cele mai eficiente filtre de pe piata.


Lupta impotriva aciditatii

UltraStream schimba apa moarta de la robinet, in apa vie, alcalina, care are un potential de combatere a aciditatii organismului foarte mare. Ultrastream face chiar mai mult de atat, transformand apa intr-un puternic antioxidant. UltraStream adauga in apa pe toata durata de viata a filtrului, calciu si magneziu, minerale alcaline esentiale pentru organism. O hidratare corecta se poate face cu Ultrastream la cel mai bun raport calitate-pret.


Un superb purificator al apei

Ultrastream foloseste cele mai noi inventii in domeniul filtrarii apei din lume. Carbonul catalytic fabricat in SUA elimina incomparabil mai multi contaminanti decat filtrele de carbon activ. Mediu de filtrare patentat pentru eliminarea bacteriilor si metalelor grele.

 


Un ionizator natural al apei

Ultrastream ionizeaza apa in mod comparabil cu ionizatoarele electrice care costa mii de dolari. Ultrastream asigura un nivel negativ de ORP de -350mV pe toata durata de viata a filtrului.

 


Alcalinizeaza apa

Ultrastream adauga in apa calciu, magneziu si oligoelemente pe toata durata de viata a filtrului, transformand apa intr-o apa vie. Nivelul PH-ului este cuprins intre 8-10, in functie si de calitatea apei din zona dvs.

 


O infuzie constanta de hidrogen

Ultrastream asigura o infuzie suplimentara de hidrogen. Hidrogenul actioneaza ca un puternic antioxidant, neutralizand oxigenul reactiv (radicalii liberi).  Cea mai simpla metoda de a avea o sursa constanta de hidrogen antioxidant.

 


E simplu

Nu ai nevoie de scule sa-l montezi. Filtrele se schimba extrem de usor.


Durata de viata mare

Pentru ca tot procesul de filtrare, ionizare, alcalinizare este inauntrul filtrului, practic la fiecare inlocuire a filtrului (odata pe an), vom avea un nou Ultrastream.


Durabil

Nu are ce sa se sparga la Ultrastream. Designul compact si materialele folosite ii asigura o durabilitate foarte mare, pe viata daca avem grija de el.


Testele complete cu privire la calitatea apei dupa filtrarea cu Ultrastream le puteti vedea dand click aici.

***Produs importat si distribuit in Romania de Bio Holistic Oradea, importator si distribuitor de produse bio, raw, vegane. Va rugam sa va creati un cont pentru acces la preturi si comenzi, sau sa ne contactati pentru a va trimite oferta noastra comerciala. Va multumim!
Produse bio

Gaseste produse similare


Miercuri 24 Ianuarie 2018 este zi libera, depozitul nostru va fi inchis.

  Facebook:  Telefoane contact:

  Contact Natur.ro

  Pentru informatii comerciale, informatii generale, clienti noi:
  0771.064.037

  Pentru comenzi (clienti existenti):
  0721.902.164
  0775.512.449  Cere un catalog:

  Vreti un catalog printat cu oferta noastra? Nimic mai simplu, sunati-ne sau trimiteti-ne un mail cu datele firmei dvs., si va trimitem gratis catalogul printat cu oferta noastra de produse bio.

  catalog bio holistic


Ai vizualizat recent...