Info:

  Acesta este un magazin en-gross de tipul business-to-business, dedicat exclusiv persoanelor juridice sau PFA care sunt interesate de produsele noastre in scop comercial (revanzare, distributie, catering, etc.). Persoanele fizice interesate de produsele noastre sunt rugate sa acceseze sectiunile Magazine si Magazine online, unde se poate vedea lista cu magazinele care deja comercializeaza produsele noastre.

Newsletter


Stand de podea Roobar

Pret (fara TVA):
Livrare:
se calculeaza la finalizarea comenzii


Descrierea produsului

Stand de podea Roobar

Ideal pentru magazine medii si mari, pentru semnalizarea si aranjarea corespunzatoare a batoanelor din gama Roobar.

Pe stand intra 9 cutii de Roobar la 30g sau 50g, plus inca minim 6 cutii de Roobar batoane proteice sau batoane Quin Bite.

Standul se ofera gratuit, insa e nevoie de o achizitie initiala a cantitatilor de mai sus pentru echiparea completa a standului. Dupa achizitia initiala de cutii Roobar, se pot comanda dor pentru completare batoane.

 

***Produs importat si distribuit in Romania de Bio Holistic Oradea, importator si distribuitor de produse bio, raw, vegane. Va rugam sa va creati un cont pentru acces la preturi si comenzi, sau sa ne contactati pentru a va trimite oferta noastra comerciala. Va multumim!
Produse bio

Gaseste produse similare


Vezi noul ulei de cocos virgin bio Obio la 125g / 135ml!

  Facebook:  Telefoane contact:

  Contact Natur.ro

  Pentru informatii comerciale, informatii generale, clienti noi:
  0771.064.037

  Pentru comenzi (clienti existenti):
  0721.902.164
  0775.512.449  Cere un catalog:

  Vreti un catalog printat cu oferta noastra? Nimic mai simplu, sunati-ne sau trimiteti-ne un mail cu datele firmei dvs., si va trimitem gratis catalogul printat cu oferta noastra de produse bio.

  catalog bio holistic


Ai vizualizat recent...