Info:

  Acesta este un magazin en-gross de tipul business-to-business, dedicat exclusiv persoanelor juridice sau PFA care sunt interesate de produsele noastre in scop comercial (revanzare, distributie, catering, etc.). Persoanele fizice interesate de produsele noastre sunt rugate sa acceseze sectiunile Magazine si Magazine online, unde se poate vedea lista cu magazinele care deja comercializeaza produsele noastre.

Newsletter


Recipient dozare detergent Sonett

Pret (fara TVA):
Marca:
Livrare:
se calculeaza la finalizarea comenzii


Descrierea produsului

Recipient dozare detergent Sonett

Recipientul are gradatii din 20 in 20ml, incepand cu 30ml pana la 150ml (30-50-70-90-110-130-150ml)

Nu se poate comanda decat daca comandati si detergenti Sonett. Limita maxima per comanda este direct proportionala cu numarul de produse Sonett pe care le comandati (de ex. nu puteti comanda 2 buc detergenti si 30 de recipiente de dozare, in acest caz puteti comanda 2 buc recipienti dozare)

Atentie, in scopuri de marketing, puteti folosi acest recipient (de ex. sa-l oferiti gratuit clientilor dvs.) doar in stransa legatura cu produsele Sonett, este interzisa oferirea gratuita a acestui recipient pentru achizitionarea de catre clienti a altor marci de detergent decat Sonett.

***Produs importat si distribuit in Romania de Bio Holistic Oradea, importator si distribuitor de produse bio, raw, vegane. Va rugam sa va creati un cont pentru acces la preturi si comenzi, sau sa ne contactati pentru a va trimite oferta noastra comerciala. Va multumim!
Produse bio

Gaseste produse similare


Vezi noul ulei de cocos virgin bio Obio la 125g / 135ml!

  Facebook:  Telefoane contact:

  Contact Natur.ro

  Pentru informatii comerciale, informatii generale, clienti noi:
  0771.064.037

  Pentru comenzi (clienti existenti):
  0721.902.164
  0775.512.449  Cere un catalog:

  Vreti un catalog printat cu oferta noastra? Nimic mai simplu, sunati-ne sau trimiteti-ne un mail cu datele firmei dvs., si va trimitem gratis catalogul printat cu oferta noastra de produse bio.

  catalog bio holistic


Ai vizualizat recent...