Info:

  Acesta este un magazin en-gross de tipul business-to-business, dedicat exclusiv persoanelor juridice sau PFA care sunt interesate de produsele noastre in scop comercial (revanzare, distributie, catering, etc.). Persoanele fizice interesate de produsele noastre sunt rugate sa acceseze sectiunile Magazine si Magazine online, unde se poate vedea lista cu magazinele care deja comercializeaza produsele noastre.

Newsletter


Catalog de prezentare Sonett engleza

Pret (fara TVA):
Marca:
Livrare:
se calculeaza la finalizarea comenzii


Descrierea produsului

Catalog de prezentare Sonett engleza

Un catalog A4 destinat revanzatorilor de produse Sonett. Acesta pe langa partea de prezentare a produselor, cuprinde informatii despre compania Sonett, si ceea ce este mai pretios, informatii detaliate despre procesul unic de fabricatie Sonett, proces care face diferenta intre Sonett si restul marcilor de detergenti si produse de igiena. Un catalog care trebuie studiat de orice persoana implicata in procesul de vanzare al produselor Sonett.

Disponibil 1 bucata per partener momentan.

***Produs importat si distribuit in Romania de Bio Holistic Oradea, importator si distribuitor de produse bio, raw, vegane. Va rugam sa va creati un cont pentru acces la preturi si comenzi, sau sa ne contactati pentru a va trimite oferta noastra comerciala. Va multumim!
Produse bio

Gaseste produse similare


Vezi noul ulei de cocos virgin bio Obio la 125g / 135ml!

  Facebook:  Telefoane contact:

  Contact Natur.ro

  Pentru informatii comerciale, informatii generale, clienti noi:
  0771.064.037

  Pentru comenzi (clienti existenti):
  0721.902.164
  0775.512.449  Cere un catalog:

  Vreti un catalog printat cu oferta noastra? Nimic mai simplu, sunati-ne sau trimiteti-ne un mail cu datele firmei dvs., si va trimitem gratis catalogul printat cu oferta noastra de produse bio.

  catalog bio holistic


Ai vizualizat recent...