Newsletter


Download

De aici puteti descarca urmatoarele documente:

1. Certificatul de conformitate.
Produsele noastre sunt produse alimentare ecologice, si intra sub incidenta Regulamentelor Europene 834/2007 si 889/2008 si Ordinul Ministrului Agriculturii nr. 1253/2013. Certificatul este valabil atat in Romania cat si in Europa.
Noi trimitem fiecarui colaborator acest certificat printat, dar in cazul in care nu-l mai gasiti, il puteti printa de aici.
Acest document trebuie sa-l aveti in cazul unor controale din partea autoritatilor.
Dati click aici pentru a descarca certificatul de conformitate. 

 

2. Formular de retur .
Nu se accepta retur fara completarea acestui formular.

Va rugam folositi acest formular pentru returul produselor. Va rugam tineti cont de faptul ca nu acceptam la retur produse cu termen de valabilitate mai mic de 3 luni. Exceptie fac produsele care prin specificul lor au termen scurt de valabilitate (exemplu: produsele raw de la Lifefood, biscuitii de ovaz, apa de cocos, produsele Inspiral, etc.).
Dati click aici pentru a descarca si printa formularul de retur.

 

3. Autorizatia de la ANSVSA (Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor).
Acest document nu este necesar sa-l aveti, vi-l punem la dispozitie pentru transparenta si pentru a dovedi calitatea produselor si serviciilor noastre, actionand in deplina legalitate.
Dati click aici pentru a descarca autorizatia de la ANSVSA.

 

Un lucru important de retinut este ca produsele noastre NU sunt suplimente alimentare ci sunt produse alimentare provenite din agricultura ecologica, care sunt reglementate separat in legislatie. Daca in cazul unor controale vi se cer notificari pentru produse, acestea sunt obligatorii doar pentru suplimentele nutritive/alimentare, nu si pentru produsele alimentare ecologice.