Newsletter


Despre noi

Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa raspunda rapid la cerintele clientilor. Avem sediul in Oradea, judetul Bihor. Afacerea cu produse bio am pornit-o din pasiunea pentru un stil de viata sanatos, dupa ce noi personal ne-am schimbat modul de a fi, de a relationa cu cei din jurul nostru. Si bineinteles, ne-am schimbat si obiceiurile alimentare, intelegand cat de important este sa adoptam o alimentatie sanatoasa, pe cat posibil cu alimente bio, netratate cu pesticide, insecticide, si alte substante chimice de sinteza. Suntem intr-o continua invatare despre ceea ce inseamna un mod de viata sanatos, si incercam sa transmitem acest lucru si clientilor nostri.

Intr-un timp foarte scurt am reusit rapid sa atragem atentia magazinelor bio din toata tara prin gama noastra de produse si prin modul nostru deschis si sincer de a fi. In prezent colaboram cu majoritatea magazinelor bio din Romania.

Furnizorii nostri au capatat rapid incredere in noi, oferindu-ne la unele marci exclusivitate de distributie/import pe teritoriul Romaniei.

In prezent avem in oferta peste 900 de produse bio, raw, vegane, lunar adaugand noi produse ca urmare a initierii contactelor cu cat mai multi producatori.

Increderea si sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice, fara ele nu am fi reusit intr-un timp foarte scurt sa ajungem destul de departe.

Societatea noastra este certificata ca si distribuitor de produse ecologice de catre Ecoinspect, RO-ECO-008

Multumim pentru increderea pe care partenerii nostri existenti ne-au acordat-o, si totodata si viitorilor nostri parteneri, numarul acestora crescand de la o saptamana la alta.

In prezent furnizam produse bio pentru: magazine bio si naturiste, hoteluri si pensiuni, gradinite particulare, sali de fitness, restaurante, producatori de suplimente alimentare.

Multi dintre furnizorii nostri sprijina micile comunitati, si isi cumpara materia prima din comunitati locale, asociatii familiale si mici producatori. Astfel, mare parte dintre produsele pe care le importam si distribuim se adreseaza exclusiv magazinelor bio/naturiste, sprijinind la randul nostru micile afaceri. Mare parte din produsele noastre nu vor ajunge niciodata intr-un hypermarket sau intr-un lant de magazine international, fiind produse de nisa din resurse limitate. In prezent noi distribuim produsele noastre exclusiv prin magazine bio/naturiste, sustinand astfel in primul rand afacerile locale mici si mijlocii.

Pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, gradinite, etc., putem asigura la cere produse bio vrac, la un pret mult mai competitiv decat in varianta ambalata pentru retail. Daca sunteti interesati de produse bio vrac (atat alimentare, cat si produse bio pentru curatenie), va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret.

SC Bio Holistic SRL
Oradea, Bihor, Romania
www.natur.ro